Loop je vast in de routine van jouw dagelijks leven? Heb je het gevoel dat je de regie over jouw leven kwijt bent? Of ben je opzoek naar meer zingeving?

Misschien verlies jij jezelf in de gedachten en vragen die door je hoofd spoken, of heb je bepaalde doelen die je wilt realiseren en heb je net dat duwtje in de rug nodig om deze te behalen. Doormiddel van coaching begeleid ik jou om je persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Dit kan zowel op persoonlijk gebied, als op het gebied van levensvraagstukken.

Samen gaan we kijken naar wat jij nu echt wilt en wat er bij jou past. Je gaat patronen ontdekken in jouw gedrag en gedachten die je belemmeren in je leven en leert daar een verandering in aan te brengen. Jij bent de kunstenaar en het leven is ‘de kunst’. Dit klinkt wellicht als een (te) grote stap, maar maak je geen zorgen. Ik ben er om jou te ondersteunen en je begeleiding te bieden waar nodig. Je staat er niet alleen voor!

Daarnaast kan ik jou ook coachen op professioneel gebied. Haal je geen voldoening uit je werk? Word je te weinig gewaardeerd? Is de balans tussen werk en privé niet meer in evenwicht is? Samen gaan we onderzoeken tegen welke obstakels jij aanloopt en hoe we dit kunnen ombuigen naar iets positiefs. Je gaat nieuwe ervaringen opdoen en anders leren te handelen. Ook als je onvoldoende de ruimte krijgt om je talenten

psychosociale-therapie-enschede-