Wie ben ik?

Mijn naam is Hacer Bircan-Öcal. Ik ben getrouwd, heb vier kinderen en twee kleinkinderen. Zij omschrijven mij als: een doorzetter, oplossings- en doelgericht, idealistisch, empathisch, maatschappelijk betrokken en een familiemens. Altijd ben ik al geïnteresseerd geweest in de mens en alles wat de mens bezighoudt. Het was voor mij dan ook een logische stap om psychologie te gaan studeren.

Na het behalen van mijn studie in 2009, heb ik in 2010 mijn eigen psychologiepraktijk geopend. Onder het mom ‘leren van de wieg tot het graf’, ben ik naast mijn werkzaamheden als psycholoog wederom de boeken ingedoken en verder gegaan met studeren. Ik heb mijn master Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) behaald en mij gespecialiseerd in Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) en relatie coaching.

Mijn werkwijze is cliënt- en oplossingsgericht met aandacht voor het hier-en-nu, zonder voorbij te gaan aan ervaringen in eerdere levensfasen. Het uiteindelijke doel van therapie of coaching is het probleemoplossende en zelf genezende vermogen van de cliënt te activeren, zodat deze weer beter kan functioneren in het dagelijks leven.

Met vriendelijke groeten,
Hacer Bircan-Öcal

Hacer Bircan