Je partner en jij maken ruzie over de kleinste dingentjes. Niets kun je nog goed doen in elkaars ogen. Het lijkt wel of jullie beiden een andere taal spreken. Jullie kunnen niet meer met elkaar door een deur, maar willen ook niet zonder elkaar verder.

Dat klinkt misschien heel dubbel, maar in veel gevallen willen de meeste stellen helemaal niet uit elkaar. Ze houden van elkaar, de liefde is er nog, maar ze zijn elkaar kwijtgeraakt in de loop der tijd. De relatie is vastgelopen. Je vraagt je af: hoe kan ik mijn relatie/gezin redden? Herkenbaar?

Als relatiecoach ben ik er om de communicatie tussen jou en je partner te verbeteren, zodat jullie elkaar weer beter gaan begrijpen. Het doel? Het geruzie stoppen, meer verbinding en elkaar hervinden en opnieuw leren waarderen. Onder mijn begeleiding gaan we kijken naar factoren die jullie huwelijk belemmeren en gaan we opzoek naar pijnpunten van (vroegere) gebeurtenissen die van invloed zijn op jullie relatie. Dit vergt van zowel jou als je partner inzet, motivatie maar zeker ook de wil om over de pijn en het verdriet heen te komen. Alleen als jullie beiden de negatieve ballast achter jullie kunnen laten, dan kan er verder gewerkt worden aan jullie relatie en het versterken van jullie emotionele band.

Tijdens de coachsessies ondersteun ik jullie bij het verbeteren van de onderlinge communicatie en het wederzijds begrip. Samen bouwen we aan een veilige basis om moeilijke en vervelende situaties te bespreken en help ik jullie om elkaar weer terug te vinden.